O.B.S. De Finne

O.B.S. De Finne is dé school van Warten. Deze openbare basisschool werkt vanuit de Dalton visie. De Dalton visie gaat uit van het creëren van verantwoordelijkheden bij leerlingen, leerkrachten en andere betrokkenen van de school. Verantwoordelijkheid krijgen en nemen gebeurt via verschillende leerroutes. Samenwerken vinden wij daarbij belangrijk.

Onze school kenmerkt zich door kleine combinatiegroepen met iedere dag onderwijsassistentie. We werken nauw samen met kinderopvang ‘it Roekeltsje’ en gastouder ‘Grietje’. De pedagogen van ‘it Roekeltsje’ zijn onderdeel van ons leerproces. Iedere dag is er een medewerker van ‘it Roekeltsje’ bij ons in school om te ondersteunen. Zo hebben de leerlingen van onze school gedurende de hele dag dezelfde opvoeders.
In Warten is dus opvang mogelijk van 0 t/m 12 jaar. We noemen ons zelf geen Integraal Kindcentrum. Wel zijn we heel tevreden over de samenwerking en de daarmee gekoppelde kansen.
Onze school werkt met een duidelijke visie op sociaal emotionele ontwikkeling. We hebben aandacht voor religie en levensovertuigingen.

De inspectie van het onderwijs heeft de school beoordeeld met een basisarrangement. Dit betekent dat wij het onderwijs volgens de normen van de inspectie goed op orde hebben.

De ouders van De Finne hebben bij het tevredenheidsonderzoek van maart 2020 aangegeven de school te beoordelen met een 8,1.

U bent van harte welkom om onze school te bezoeken.

Voor meer informatie verwijs ik u naar onze internetsite of neem contact op via:
telefoonnummer:             0582552538
emailadres:                       directie.definne@proloog.nl
website:                             https://www.obsdefinne.nl/