De Wartena Hoeve

Volgens velen van onze gasten is Wartena Hoeve de mooiste Bed and Breakfast accommodatie van Friesland! Na een ingrijpende renovatie is deze voormalige melkveehouderij van 2005 tot 2007 verbouwd tot een woonboerderij met aan de achterzijde op de begane grond en op de eerste verdieping een zestal ruime, smaakvol ingerichte gastenkamers.

De comfortabele bedden (2.20 m. lang, van hoogwaardige kwaliteit!) staan garant voor een perfecte nachtrust. Slapen in een bedstee?  Ook dat kan! Twee kamers hebben, naast de reguliere bedden, tevens een bedstee.

Voor mindervaliden is een riante kamer op de begane grond gerealiseerd. De boerderij is gelegen aan het water. Het is heerlijk om op mooie zomeravonden nog urenlang op het terras te vertoeven.

Ook voor vrienden of familiegroepen (max. 12-15 man) is onze accommodatie erg geschikt.

Gasten die per boot komen, kunnen hun boot afmeren aan de eigen kade. Die mogelijkheid bestaat ook voor kanovaarders en roeiers dankzij een laaggelegen roeivlonder. In de nabije omgeving zijn diverse restaurants (o.a. per boot) eenvoudig te bereiken, bijvoorbeeld in Warten zelf, Eernewoude of Leeuwarden.

Al meer dan tien jaar zijn we een vertrouwd adres voor mensen die er even heerlijk tussenuit willen!