ByBoellies, café, snackbar en zalen

Welkom ByBoellies gelegen in de toeristische watersportplaats Warten, aan één van de mooiste Friese meren. Het dorp ligt in de onmiddellijke nabijheid van een van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Friesland, namelijk het Nationaal Park De Alde Feanen. Warten ligt geheel centraal in Friesland, op korte afstand van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek en is bereikbaar als wandelaar, maar ook met de auto, fiets en boot.

ByBoellies hebben wij u veel te bieden. In de snackbar héérlijke  snacks en verse broodjes te kust en te keur (ook om mee te nemen), in het café een lekkere kop koffie, frisse biertjes van de tap of een dagverse plate. En elke week een nieuwe aanbieding. Voor deze week:

  • Plate van de  week: kijk hier, op onze Facebook pagina of Instagram voor de plate van de week. 
  • zin in iets hartigs? In de snackbar elke week een aanbieding voor slechts € 1,50 of € 2,00. Kijk hier
  • In het Café : Elke week een wisselende actie m.b.t. het Café: kijk hier,  op Facebook of Instagram voor de actuele aanbieding.
En kom natuurlijk het originele ByBoellies Bûse slokje proeven én kopen in een originele zakflacon (0,2) voor de speciale prijs van 7,95. Ook leuk als kado! In ons café het lekkere Heineken op de tap, een gezellige darthoek en natuurlijk de traditionele stamtafel ( u zit aan een origineel zwaard van een skûtsje !) om eens even gezellig bij te kletsen. Of om wat te eten. In het Grootcafé van ByBoellies kan men biljarten, er is alle ruimte voor vergaderen, feesten en partijen. Ook verenigingen en de basisscholen zijn van harte welkom met hun activiteiten. Een podium, licht, geluid e.d. kan allemaal op maat worden afgestemd. Ons Grootcafé is geheel opgeknapt en buitengewoon geschikt voor vergaderen, jubilea, toneel, verjaardagen, kinderfeestjes etc. maar ook voor (vaste) biljart-, dart-, klaverjas/bridge competities.

ByBoellies bent u méér dan een klant. U bent bij ons GAST! Allemaal redenen om ons eens (vaker) te bezoeken, mogen wij u binnenkort (weer) begroeten?

Rutger & Melissa

Voor meer informatie over de mogelijkheden zijn wij rechtstreeks bereikbaar op nummer 058-2552898 , mail naar info@byboellies.nl of reageer hier

Hoofdstraat 45, 9003LD Warten, info@byboellies.nl