Bakkerij Boekema

BAKKERIJ BOEKEMA

Na vele jaren gewerkt te hebben in andere bakkerijen heb ik in de zomer van 2018 mijn eigen bakkerij geopend, gelegen aan de Oosterburen 10 in Warten, vlak bij de haven.

Bakkerij Boekema is een ambachtelijke bakkerij waar u vanuit de winkel mij als bakker aan het werk kunt zien. Zo kunt u zien dat ik bijvoorbeeld bezig ben met het maken van de echte Fryske sûkerbôle, gevulde koeken, verse broodjes, of dat ik net iets uit de oven haal. Natuurlijk bent u bij mij ook aan het juiste adres voor echte Friese oranjekoek met crème of slagroom, of Fryske dúmkes.

Naast brood, banket, gebak en hartige broodjes vindt u in de bakkerij vindt u diverse Friese cadeau-artikelen, zoals petten, sleutelhangers, koffiebekers of sokken. Ook is een beperkt assortiment boodschappen verkrijgbaar, zoals koffie, broodbeleg, drinken, soep in zak of verse eieren.

Wilt u iemand iets cadeau geven, bijvoorbeeld als kraamkadootje, relatiegeschenk of andere speciale gelegenheden, dan kan ik een leuk en smakelijk bakkerspakket voor u maken.

In de zomer is er een terras voor de bakkerij, met koffie of thee met gebak, frisdrank of ijsjes. Daarnaast zijn er zomers bestelformulieren voor broodjes, zodat deze ’s ochtends vers voor u klaar liggen.

 

Actuele informatie zoals aanbiedingen en openingstijden kunt u vinden op de facebookpagina van Bakkerij Boekema Bakkerij Boekema | Wartena | Facebook

 

Wilt u iets bestellen of heeft u vragen, dan ben ik bereikbaar op 06-23002683, zowel via whatsapp als telefonisch.

 

Graag tot ziens bij Bakkerij Boekema,

Frankjan Boekema