Tennisvereniging T.V. Warten

Welkom bij T.V. Warten, de gezellige tennisvereniging die sinds 1990 bestaat en gevestigd is op de sportvelden aan de Rounwei in Warten. Bij ons vindt u twee prachtige gravelbanen, voorzien van goede verlichting en een beregeningssysteem, zodat u zelfs ‘s avonds kunt genieten van een potje tennis.

Onze banen worden met veel liefde en zorg onderhouden, zodat u bijna het hele jaar door kunt tennissen. In het voorjaar wordt de gravellaag losgehaald en na het spelen worden de banen altijd gesleept en de lijnen geveegd. Zo blijven onze banen in topconditie en kunt u altijd volop genieten van uw favoriete sport.

In onze gezellige kantine met kleed- en toiletgelegenheid kunt u na het tennissen genieten van een drankje en een versnapering. Vanuit de kantine heeft u een prachtig uitzicht op de tennisbanen. Naast vrij spelen bieden wij tossavonden en -middagen, tennislessen en de mogelijkheid om competitie te spelen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@tvwarten.nl of bel 0644682828.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij T.V. Warten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van T.V. Warten Marijke Nienhuis, Easge Popma, Gerard Bouwmeester, Eelke Rekker