Toanielselskip Warten

Toanielselskip Warten                                               

Toanielselskip Warten of afgekort TS Warten organiseert al sinds jaar en dag toneelvoorstellingen voor en door Wartensters. Er wordt sowieso eens per jaar, rond januari/februari een toneelstuk op de planken gebracht. Meestal zijn dit blijspelen of kluchten maar soms ook eenakters. Op 17 en 18 februari 2023 brengen we de uitvoering van “Ik wol net in oare mem !”  in de Bidler. Daarnaast levert TS Warten ook vaak een bijdrage in de vorm van theater op en om het water of straattheater tijdens het twee-jaarlijks evenement Wartenster Wetter Wille.

Bestuur

Het bestuur van TS Warten bestaat uit vrijwilligers die meestal eens per maand samen komen om bovenstaande te organiseren. Het bestuur bestaat in ieder geval uit een voorzitter, secretaris en penningmeester gecompleteerd met algemene bestuursleden. Zij zorgen onder andere voor het benaderen van spelers en regisseurs, kiezen de voorstellingen uit, zorgen voor rekwisieten en decor en verzorgen alles wat er verder bij de voorstellingsavonden komt kijken.

Voor de voorbereiding en uitvoering van de voorstellingen worden nog meer vrijwilligers ingeschakeld die hun bijdrage leveren aan een leuke avond uit. De spelers en bestuur worden onder andere geholpen door een souffleur, visagie en licht en geluid. De bouwploeg verzorgt jaarlijks het decor. Financieel en materieel kan het bestuur rekenen op ondersteuning van veelal lokale sponsoren die TS Warten een warm hart toedragen.

Leden

Toanielselskip Warten verzorgt in ieder geval één keer per jaar in januari het “grote toneel”. Leden worden hier jaarlijks voor uitgenodigd en hoeven op de avond zelf geen entree te voldoen. Van het lidmaatschapsgeld kunnen wij als toneelvereniging de toneelavonden verzorgen zoals de locatie, repetities, aankleding, decor en wat er verder zoal komt kijken bij het organiseren van toneel. Als lid heeft u de zekerheid van een gezellig jaarlijks terugkerend uitje en hebben wij als vereniging de zekerheid van de continuïteit van inkomsten. Daarnaast betaald u als lid een gereduceerd tarief.

Wordt dus nu lid van Toanielselskip Warten voor €10,- per persoon per jaar of €25,- voor een gezin per jaar.

Informatie? mail naar: tswarten@gmail.com

Mobiel: 06-24768954

Facebook:  https://www.facebook.com/TS-Warten-523488611021705/